Ruimte huren in Dansage Studio

Dansage Studio is gevestigd in de rustige buurt Lunetten in Utrecht omringd met veel groen zoals het Park de Koppel. De locatie is makkelijk te bereiken met de fiets, auto en ov. Op de fiets ben je in 20 minuten vanuit hartje Utrecht op locatie en vanaf het treinstation Utrecht Lunetten loop je in 4 minuten naar de locatie. Daarnaast kan je gratis voor de deur parkeren.

Mogelijkheden

Er zijn 2 ruimtes die gehuurd kunnen worden in Dansage Studio. Hier kunnen o.a. workshops, trainingen, masterclasses, danslessen, retreats en coach sessies gegeven worden. In overleg bepalen we of de te verhuurde ruimte geschikt is voor jouw doeleinden en welke opstelling het beste hierbij past. De ruimtes worden per dagdeel (maximaal 4 uur) of voor een gehele dag verhuurd.

Ruimte Afmetingen
Ruimte 1 (begane grond) 3,8×6,3 = 24m2
Ruimte 2 (eerste verdieping) 6,0×7,8 = 46m2

Inclusief

Bij het huren van de ruimtes is het gebruik van de gemeenschappelijke hal, toilet en pantry* inbegrepen (*exclusief eet- en drinkwaren m.u.v. thee, water en koffie). Het gebruik van een flip-over, stiften, beamer, wifi, muziekinstallatie, yogamatten, yogablokken, yogariemen, fleecedekens en kussen is ook inbegrepen.