Overige Massages

Naast de signature massages van Dansage bieden we ook de volgende massages aan:

Mama massage

Na de geboorte van je kindje is het belangrijk dat je goed voor je zelf blijft zorgen. Het tillen en verzorgen van je kindje is belastend voor je lichaam. De mama massage geeft extra aandacht aan de spieren die het zwaarst belast worden zoals de spieren in je onderrug, je schouders en je armen. De massage is een combinatie van ontspanning en klachtgericht en wordt minimaal 4 a 5 weken na de bevalling gegeven.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage verlicht de spierspanning en creëert ruimte zodat je je lichamelijk en mentaal vitaal voelt. De massage bestaat voornamelijk uit verschillende combinaties van vloeiende effleurages (strijkingen). De massage is niet stevig, maar juist vloeiend gecombineerd met een zachtere massagedruk. Kortom een weldaad voor lichaam en geest!

Deep tissue massage

Een deep tissue massage is een krachtige en stevige massage die een diepe uitwerking heeft op het lichaam.

De deep tissue massage geeft intense aandacht aan bindweefsel en triggerpoints (spierknopen) zodat er weer ruimte en meer bewegingsvrijheid ontstaat voor je spieren. Je ervaart hierdoor een diepe ontspanning. Deze intense massage wordt gegeven in een rustig tempo en met weinig olie, zodat je de diepere spierlaag ook aandacht geeft. We gebruiken onze, onderarmen, ellebogen en knokkels tijdens de deep tissue massage.

Klachtgerichte massage

Een klachtgerichte massage is intensief en gericht op specifieke klachten. Denk hierbij aan o.a. rugklachten, nekklachten, schouderklachten of klachten aan de hamstrings en kuiten. Een klachtgerichte massage voelt stevig, maar ook ontspannend aan. De stevigheid van de massage wordt altijd aangepast aan jouw voorkeur. Diepe strijkingen worden gecombineerd met knokkeltechnieken, deep tissue technieken en onderarmtechnieken. Kortom een stevige massage die wordt aangepast aan jouw specifieke klachtenregio.

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een prachtige ritmische Hawaiiaanse massagestijl. Een traditionele massage met lange en vloeiende strijkingen over de gehele lengte van het lichaam. Je ligt op een oliebestendig hoeslaken. Er wordt vooral gebruik gemaakt van ritmische vloeiende onderarm technieken. Tijdens de massage maken we gebruik van traditionele Hawaiiaanse muziek speciaal voor Lomi Lomi. Kortom de lomi lomi is een totaal massage die je een keer ervaren moet hebben!

Onze massages worden gegeven in de Dansage Studio, Zwarte Woud 216 in Utrecht.

Openingstijden : Maandag t/m vrijdag 10.00 – 20.00.  Zaterdag 10.00-16.00. Zondag op afspraak.

Een massage aan huis is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Massage45 min60 min75 min90 min120 min
Mama massage€ 70€ 82€ 93
Ontspannings
massage
€ 70€ 82
€ 93
Deep tissue massage€ 79€ 92
Klachtgerichte massage€ 60€ 75€ 87
Lomi Lomi massage€ 87€ 98€ 145