Overige Massages

Naast de signature massages van Dansage bieden we ook de volgende massages aan:

Zwangerschapsmassage in buikligging

Voor de zwangerschapsmassage gebruiken wij een speciale zwangerschaps massagetafel. De extra dikke deklaag van deze zwangerschaps massagetafel en de ondersteunende band in de buikuitsparing zorgen voor een optimaal ligcomfort. Wij bieden onze zwangerschapsmassages aan vanaf 12 weken. In principe kan er tot aan de bevalling gemasseerd worden tenzij er complicaties zijn.

Zwangerschapsmassage in zijligging

Bij een zwangerschapsmassage in zijligging ligt de zwangere vrouw op de zij en wisselt éénmaal van zijde gedurende de massage.  De achterzijde van het lichaam en de benen worden gemasseerd. Op verzoek kan ook de buik gemasseerd worden. Wanneer er een massage van 75 minuten wordt geboekt zal er extra aandacht besteed worden aan eventuele klachtgebieden. Wij bieden onze zwangerschapsmassages aan vanaf 12 weken. In principe kan er tot aan de bevalling gemasseerd worden tenzij er complicaties zijn.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage verlicht de spierspanning en zorgt ervoor dat je je lichamelijk en geestelijk weer vitaal voelt. Er worden verschillende massagedisciplines gecombineerd en de massage wordt aangepast op jouw situatie.

Sportmassage

Tijdens het sporten of bij andere lichamelijke inspanning komen afvalstoffen en melkzuur vrij. Een sportmassage verbetert de afvoer van deze afvalstoffen en melkzuur. De vermoeide spieren zullen sneller herstellen en de conditie van je spieren wordt op peil gehouden. Een sportmassage is een stevige massage waarbij intensieve knedingen, fricties en diepe strijkingen worden toegepast.

Klachtgerichte massage

Een klachtgerichte massage is intensief en gericht op specifieke klachten. Denk hierbij aan o.a. rugklachten, nekklachten, schouderklachten of klachten aan de hamstrings en kuiten. Een klachtgerichte massage voelt stevig, maar ook ontspannend aan. De stevigheid van de massage wordt altijd aangepast aan jouw voorkeur. Diepe strijkingen worden gecombineerd met knokkeltechnieken, deep tissue technieken en onderarmtechnieken. Kortom een stevige massage die wordt aangepast aan jouw specifieke klachtenregio.

Rug / Nek / Schouder massage

De gebieden rondom de rug, nek en schouder zijn vaak gebieden waar veel mensen last hebben. Dit komt door bijvoorbeeld veel achter een laptop werken, stress of een verkeerde houding. Met de Rug / Nek / Schouder massage wordt er meer verlichting gebracht. De focus ligt op de klachtgebieden die extra aandacht nodig hebben. Bij deze massage ligt de cliënt de gehele sessie op de buik.

Gezicht / Nek / Schouder massage

In het gezicht en onze nek zitten heel veel spieren die we bewust en onbewust veel gebruiken. Met een Gezicht / Nek / Schouder massage ontspan je je spieren en kom je volledig tot rust. We maken gebruiken van verschillende stretches, effleurages en massage technieken om je geheel te laten ontspannen. Ook zullen er subtiele onderarm technieken gebruikt worden. Met flow en aandacht zorgt de massage voor ontspanning en nieuwe energie. Bij deze massage ligt de cliënt de gehele sessie op de rug.

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een prachtige ritmische Hawaiiaanse massagestijl. Een traditionele massage met lange en vloeiende strijkingen over de gehele lengte van het lichaam. Er wordt vooral gebruik gemaakt van rustige onderarm technieken. Tijdens de massage maken we gebruik van traditionele Hawaiiaanse muziek speciaal voor Lomi Lomi.

Onze massages worden gegeven in de Dansage Studio, Zwarte Woud 216 in Utrecht.

Een massage aan huis is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Massage60 min75 min90 min
Zwangerschaps
massage in
buikligging
€65,-€80,-
Zwangerschaps
massage in
zijligging
€65,-€80,-
Ontspannings
massage
€65,-€80,-
€95,-
Sportmassage€70,-
Klachtgerichte massage€70,-
Rug / Nek / Schouder massage€65,-
Gezicht / Nek / Schouder massage€65,-
Lomi Lomi massage€70,-€85,-€100,-