Zwangerschapsdansage (1)

Negen Maanden Beurs 

Op vrijdag 26 februari staat Dansage op de Negen Maanden Beurs in de RAI Amsterdam. Julien Patterson demonstreert de nieuwe Zwangerschapsdansage. Dé massage voor de aanstaande moeder! (standnummer 08.308, hal 8 bij Babypoint.)

DANSAGE Zwangerschapsmassage

Dé massage voor de aanstaande moeder waarbij massage, muziek en beweging worden gecombineerd. De muziek wordt vertaald naar massagebewegingen, waardoor de muziek voelbaar wordt. Meerdere zintuigen worden geraakt wat zorgt voor een diepe ontspanning en nieuwe energie! Door deze diepere ontspanning kom je nog meer in contact met je kindje.

Jouw wensen en behoeften

De Dansage zwangerschapsmassage zal aangepast worden naar jouw specifieke wensen en behoeften. Er wordt rekening gehouden met specifieke klachten zoals bekkeninstabiliteit, vochtophoping in de benen en armen, klachten in de onderrug,  en klachten rondom de schouderbladen. De massage werkt kalmerend en verlicht de mogelijke pijn.

Zwangerschapsmassagetafel

De zwangerschapsdansage wordt gegeven op een zwangerschapsmassagetafel met borst- en buikuitsparing, waardoor je comfortabel op je buik kunt liggen.

Boek jouw Dansage

Wil jij deze unieke massage ervaren waarbij de vertaalslag wordt gemaakt van muziekflow naar massageflow? Boek dan nu jouw zwangerschapsdansage via info@dansage.nl of geef deze cadeau aan de aanstaande moeder.

Zwangerschapsdansage  45 min.  € 55,-  Zwangerschapsdansage 60 min.  € 59,-

Binnenkort tevens online te reserveren!