Nieuwe cursussen en Nieuwe Data!

1-DAAGSE FOREARM STOELMASSAGE CURSUSSEN

De Forearm Stoelmassage cursusmodules zijn een uitbreiding op en verdieping van de huidige stoelmassage kennis van (stoel)masseurs. In tegenstelling tot traditionele stoelmassage cursussen werk je tijdens deze cursussen voornamelijk met massageolie.

De Forearm Stoelmassage cursus bestaat uit twee modules van ieder één dag: 

Module 1:
– Werken aan onderarm technieken over de kleding heen
– Onderarm technieken met olie voor stoelmassage
– Focus op lichaamshouding en dynamiek 
– De Forearm dynamiek en combinatie van technieken
– Specifieke technieken voor de rug, nek, schouder regio

Module 2:
– Korte herhaling module 1
– Uitbreiding onderarm technieken met olie 
– Continue aandacht Focus lichaamshouding
– Werken aan je flow 
– Specifieker maken van Forearm dynamiek en combinaties

GEZICHT / NEK / SCHOUDER MASSAGE CURSUS

De Gezicht / Nek / Schouder massage cursus is een nieuw cursus die we aanbieden. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om met nieuwe technieken, flow en aandacht een volledige gezicht, nek en schouder massage te geven. Deze massage kan je ook inzetten als afsluiting van een volledige lichaamsmassage.

Tijdens de cursus leer je verschillende stretches, effleurages, (onderarm) massage technieken en combinaties. Met de subtiele aanraking van de onderarmen leer je om iemand helemaal te laten ontspannen!

WIL JIJ EEN EXTRA ELEMENT TOEVOEGEN AAN JE MASSAGE?

SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE EERSTVOLGENDE CURSUS OP 1 DEC 2018

Tijdens de zwangerschapsmassage cursus leer je om op een verantwoordelijk manier een zwangerschapsmassage te geven. Je komt meer te weten over de veranderingen in het lijf wanneer een vrouw zwanger is en hoe om te gaan met contra-indicaties. Je maakt nieuwe massagetechnieken eigen en geeft aandacht aan de aanraking en eventuele klachtgebieden.

Er zijn twee modules die je afzonderlijk van elkaar kan volgen. Beide modules zijn twee dagen:

Module: Zwangerschapsmassage cursus in zijligging
Je leert in deze cursus nieuwe technieken om zowel de achterkant van het lichaam, als de armen, benen, nek en hoofd te masseren van de zwangere vrouw. Je zal ook leren een buikmassage te geven. Ook de theorie omtrent de zwangerschap komt aan bod; ongemakken, complicaties zoals bekkenpijn en carpaal tunnel syndroom, maar ook contra-indicaties en hoe je verantwoord masseert. De cursus wordt afgesloten met een dag waarin flow, massagetechnieken en onderarm technieken samenkomen om een complete zwangerschapsmassage te kunnen geven.
SCHRIJF JE IN VOOR DE CURSUS IN ZIJLIGGING OP 9 EN 10 MAART 2019
 

Module: Zwangerschapsmassage cursus in buikligging
Tijdens deze cursus maken we gebruik van een massagetafel speciaal voor zwangere vrouwen. Deze tafel heeft zowel voor de buik als voor de borst uitsparingen waardoor het comfortabel is voor de zwangere vrouw om ‘op haar buik’ te liggen. Je leert technieken voor de gehele achterkant van het lichaam lettend op klachtgebieden. Je leert ook massage combinaties te maken en flow te creëren in je massage.
 
Tijdens de Dansage Cursus leer je nieuwe onderarm technieken voor de rug, nek en schouders. Je leert optimaal te werken met je lichaam en hoe je dynamiek en flow in je massage kan creëren. We nodigen je uit om tijdens deze dag open te staan voor nieuwe ervaringen, manier van masseren en om technieken en flow eigen te maken die een extra toevoeging kunnen zijn in je massages.

De volgende elementen komen terug in deze cursus:
– Forearm (onderarm) technieken voor de rug, nek en schouders
– Lichaamshouding tijdens de massage
– Dansage basic steps en dynamiek
– Combinaties onderarm technieken

Maak kennis met Dansage tijdens de eerstvolgende cursus op zondag 9 decemberSCHRIJF JE HIER IN!

Heb je afgelopen jaren meerdere Dansage cursusmodules gevolgd en wil je graag weer wat Dansage technieken en combinaties opfrissen? Wees dan welkom tijdens de Refresh Training.

Tijdens de Refresh Training gaan we met (onderarm) technieken en combinaties aan de slag. We starten de dag met dans- en beweging oefeningen. Opvolgend zullen we een selectie technieken van alle cursusmodules herhalen en aanvullen met nieuwe combinaties. 

Wees welkom om op zondag 23 december samen met andere oud-cursisten deel te nemen aan de Refresh Training! SCHRIJF JE HIER IN!

 
De cursusdata voor de komende maanden zijn bekend! Heb je vragen over de cursussen? Laat het ons weten via info@dansage.nl

Wil je je gelijk inschrijven voor een cursus? Dat kan via onze website www.dansage.nl en we verwelkomen je graag!