Wij wensen je het allerbeste voor 2020! Hopelijk heb je goede feestdagen gehad waarin je hebt kunnen reflecteren. Reflecteren op al het moois wat 2019 je gebracht heeft en op de leerzame momenten die je meeneemt in het nieuwe jaar. Dat je in 2020 verder je dromen mag gaan leven, nog meer inspiratie mag opdoen en vooral doet wat goed voor jou voelt.

Met Dansage kijken we terug op een fijn jaar waarin we nog meer mensen hebben mogen raken met onze massage stijl en kijk op het leven. Graag zetten we deze lijn voort en wie weet komen we jou (weer) tegen op onze weg. 

Dit zou zomaar kunnen zijn bij onze nieuwe training, cursussen, op Ibiza, op evenementen of in de praktijk.

Je bent van harte welkom!

Julien & Katrien 


10-daagse Massage Training – februari

Steeds meer mensen willen graag echt contact leren maken en de ontspanning en rust opzoeken. Dit zijn mooie voornemens zo in het begin van een nieuw jaar. Word jij hier ook enthousiast van? Gun jezelf dan een mooie 10-daagse massage training. 

Wat kan je verwachten?

De 10-daagse massage training is voor iedereen die masseur wil worden maar nog geen ervaring heeft. In de training verwelkomen we ook mensen die wel wat geproefd hebben van massage maar graag nog een stevigere basis willen leggen wat betreft theorie en/of praktijk. 

Je leert volledige en volwaardige massages te geven om mensen weer met zichzelf in contact te laten komen en op te laden. Nadat je de basis van massage eigen hebt gemaakt zal je uiteindelijk je eigen stijl ontwikkelen. Je leert daarnaast de basis van anatomie en fysiologie voor een gedegen kennis van het menselijk lichaam. 

Praktische info
Data:            Start zaterdag 1 februari 2020 – Einde zaterdag 13 juni 2020
Locatie:        Dansage Studio, Zwarte Woud 216, Utrecht
Kosten:         €1.275,- 
Meer info:    www.dansage.nl/massage-opleidingen/10-daagsemassagetraining


Dansage cursus op Ibiza – mei (nog 3 plekken)

Ben jij op zoek naar een verdiepende massage cursus op een magisch eiland in combinatie met een fijne vakantie? Dan is de Dansage cursus op Ibiza wat voor jou! Ga van 21 t/m 26 mei 2020 met ons mee….er zijn nog maar 3 plekken beschikbaar.

Wat kan je verwachten?

Heb jij één of meerdere Dansage cursussen gevolgd? Dan kan je met ons meer naar Ibiza. Tijdens deze Dansage week leer je nieuwe technieken, meer flow en combinaties die je nog niet eerder hebt geleerd in de cursussen in Nederland. Je combineert deze verdiepende massage cursus met een heerlijke tijd op een prachtig eiland. 

WIl je deze cursus volgen, maar je hebt nog geen Dansage cursussen gevolgd? Via deze link kan je je aanmelden voor de eerstvolgende Practitioner cursus(sen) voordat je naar Ibiza gaat.

Praktische info
Datum:          Donderdag 21 mei – dinsdag 26 mei 2020 
Cursus:         22 mei t/m 25 mei zijn cursusdagen. 21 mei en 26 mei zijn reisdagen
Indeling:        Ontbijt, cursusochtend, lunch, vrij (1 maal gezamenlijk diner)
Kosten:         €925,- exclusief btw
Meer info:     www.dansage.nl/cursussen/massagecursus-op-ibiza


Dansage cursus modules – januari en februari

En ook in 2020 kan jij je verdiepen in de massage stijl: Dansage. In de Dansage Practitioner cursussen leer je o.a. vernieuwende onderarm technieken. De technieken geven een diepe ontspanning en je gaat vanuit je hoofd meer in je lijf. Als masseur is het fijn dat je je handen meer kan ontlasten. Daarnaast leer je je gehele lichaam optimaal in te zetten. Een massage stijl waarin massage, muziek, flow, diepe ontspanning en nog veel meer één worden. Of zoals een cursist onlangs zei: ” de massage smelt samen met de muziek. Een massage die diep en intens aanvoelt”.

Wil jij kennis maken met Dansage? Kom dan naar de eerstvolgende cursus(sen):

Dansage Practitioner I cursus – vrijdag 31 januari

Dansage Terugkomdag – zondag 9 februari
> (voor cursisten die al Dansage cursussen hebben gevolgd + nog enkele plekken beschikbaar)


Zwangerschapsmassage cursussen – januari

Bij Dansage kan je ook leren om de zwangere vrouw een ontspannende massage te geven. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam en een zwangerschapsmassage biedt hierbij uitkomst. De massage werkt kalmerend, verlicht de mogelijke pijn en helpt in het herstel. 

Lees hier meer over de zwangerschapsmassage cursussen die we aanbieden:

Cursus Zwangerschapsmassage in zijligging – zaterdag 25 januari
Tijdens de zwangerschapsmassage cursus in zijligging leer je massagetechnieken om zowel de gehele achterkant van het lichaam, als de armen, nek en hoofd te masseren van de zwangere vrouw. We staan deze dag stil bij de theorie omtrent de zwangerschapsmassage; wat zijn de ongemakken en complicaties, contra-indicaties en hoe masseer je verantwoord. 

Cursus Zwangerschapsmassage in buikligging – zondag 26 januari
Bij de zwangerschapsmassage cursus in buikligging maken we gebruik van een massagetafel speciaal voor zwangere vrouwen. Deze tafel heeft zowel voor de buik als voor de borsten uitsparingen waardoor het comfortabel is voor de zwangere vrouw op ‘op haar buik’ te liggen. Tijdens deze dag leer je ook de theorie omtrent de zwangerschapsmassage en technieken om de gehele achterkant van het lichaam te masseren lettend op de focusgebieden rondom het bekkengewricht. Naast nieuwe technieken komen er ook combinaties en het creëren van flow in je massage aan bod. Aan het einde van de cursus ben je in staat om een volledige massage te geven in buikligging.


Forearm stoelmassage cursussen – februari

Ben je op zoek naar een stoelmassage cursus of een verdieping die verder gaat dan de traditionele stoelmassage? Dan ben je bij Dansage aan het goede adres. 

Tijdens de Forearm stoelmassage cursussen leer je mooie, lange onderarm technieken, combinaties en elleboogtechnieken. Je werkt tijdens deze dagen voornamelijk met olie. Daarnaast staat de dynamiek en beweging rondom de stoel centraal met de focus op je eigen houding en flow. 

Lees hier meer over de verschillende modules:

Forearm stoelmassage cursus module 1 – vrijdag 14 februari

Forearm stoelmassage cursus module 2 – zondag 16 februari
> (te volgen na de 1e module)