De opening van onze eerste Dansage Centre is een feit. Vanaf oktober zijn onze deuren geopend. In ons centrum combineren wij een trainingscentrum en massagepraktijk. Je kunt terecht voor een heerlijke Dansage, een Dansage zwangerschapsmassage en Dansage & high tea; de ultieme combinatie van ontspanning met vriendinnen. Wij bieden tevens individuele en groepstrainingen aan en kunnen professionals de Dansage techniek leren door verschillende cursusmodules te volgen.

 

Dansage lichaamsmassage

De signature massage van Dansage, gericht op het hele lichaam. De combinatie van massage, muziek en beweging zorgt ervoor dat je je volledig kunt ontspannen. De massagebewegingen zijn afgestemd op de dynamiek van de muziek. De vloeiende beweging van de onderarm zorgt voor een diepe ontspanning en geeft nieuwe energie.

Recensies Dansage lichaamsmassage :

Liza “Dansage, alsof er een moderne dans op mijn rug wordt gedanst. Massage, ritme en muziek is de perfecte combinatie om volledig te ontspannen.”

Juul “Wat een ervaring! De muziek gaf diepgang aan de massage of gaf de massage nu diepgang aan de muziek? Ik ben meegenomen op een nieuwe reis in de muziek waar ik zo van hou. Julien snapt waar het om gaat en zijn handen en armen zijn een fysieke uitbreiding van de muziek. Een aanrader voor iedereen.”

 

Dansage Zwangerschapsmassage op speciale zwangerschapstafel

De kracht van aanraking en muziek voor moeder en kind. Voor de Dansage zwangerschapsmassage gebruiken wij een speciale zwangerschapsmassagetafel met borst en buikuitsparing. Je buik wordt gedragen door een ondersteunende draagband. Je ligt dus comfortabel op je buik tijdens de massage. De muziek wordt overgebracht naar het lichaam door de vloeiende onderarmtechniek, zodat de moeder volledig kan ontspannen.

Recensie Dansage Zwangerschapsmassage :

Anouk: “Dansage is een beleving en werkt meditatief. Ik focus me op de muziek, waardoor er geen ruimte is voor andere gedachtes. Er is ruimte om diep te ontspannen. Een moment waarop ik nog dieper contact kan maken met m’n kindje. Een intens geluksgevoel!

M’n lichaam heeft steeds meer beperkingen en fysieke klachten. Door de Dansage zwangerschapsmassage heb ik een bijzonder moment voor mezelf. Even m’n lijf voelen!”

Anouk is doorverwezen door verloskundigenpraktijk Doula in Utrecht waar Dansage mee samenwerkt.