Julien Patterson – Oprichter Dansage en Hoofddocent

Het menselijk lichaam fascineert me. Alle facetten van zowel het lichaam als de geest zijn met elkaar verbonden en vormen een fantastisch en indrukwekkend geheel. Massage betekent voor mij verbinden, aandacht en aanraken. Je maakt contact met degene die gemasseerd wordt en nog belangrijker, diegene maakt contact met zichzelf. Een moment van bewustwording. De kennis, ervaring en bijzondere massagetechnieken die ik in de loop der jaren heb mogen ervaren wil ik graag doorgeven in de vorm van inspirerende opleidingen, trainingen en cursussen. Als docent en trainer streef ik ernaar om jou te motiveren en om het beste uit jezelf te halen.

“Where the mind goes energy flows”

Lotte Willemsma – Docent Danstherapie

Dans is voor mij een combinatie tussen fysieke bewegingen en innerlijke belevingen. Beweging heeft mij de mogelijkheid gegeven om te ontwikkelen in de persoon die ik nu ben en het geeft me nog steeds de mogelijkheid om mezelf verder te leren kennen en ontdekken. Dans is voor mij een manier om expressie te geven aan wat er in mijn innerlijke wereld aanwezig is, een manier om contact te maken met mezelf en de ander. Tijdens de opleiding zal ik je meenemen in je eigen proces doormiddel van dans en beweging.

Lees hier meer over Lotte Willemsma

Barbara Seelt – Docent Triggerpoint en Klachtspecifiek werken

Dans betekent voor mij vrijheid van zowel lichaam als geest. De mogelijkheden, of beter gezegd de beperkingen, van ons lichaam binnen de danssport hebben mij de anatomie van het menselijk lichaam doen fascineren. Als fysiotherapeut help ik dagelijks mensen met het creëren van een fitter lichaam en geest. Mensen pijnvrij krijgen en houden geeft mij elke dag weer energie. Tijdens de opleiding zal ik je leren hoe een massage blessurepreventief en/of klachtgericht kan werken.

“An ounce of prevention is worth a pound of cure”

Lees hier meer over Barbara Seelt.