7-daagse Dansage Training

Na het volgen van de 10-daagse Massage Training heb je de mogelijkheid door te stromen naar de 7-daagse Dansage Training.

Ben je al masseur of massagetherapeut? En wil je meer dynamiek in je massage creëren, je contactoppervlak vergroten en vernieuwing aanbrengen in je huidige massage? Dan is Dansage iets voor jou.

Training 

Tijdens deze training leer je onderarm- en elleboog technieken voor het gehele lichaam. Met het inzetten van je onderarmen vergroot je je contactoppervlak. Je gaat verschillende technieken toepassen en combineren die voor een diepe ontspanning zorgen. Ook je lichaamshouding is een belangrijk onderdeel tijdens deze dagen. Vanuit het toepassen van de combinatie technieken en het werken aan je lichaamshouding ontstaat dynamiek en flow in je massage. De Dansage technieken bieden niet alleen diepe ontspanning voor je cliënt, als masseur kom je in een flow én ontlast je je handen en lijf.

Inhoud

Wat kan je verwachten tijdens de training:

  • Dansage: forearm (onderarm) technieken voor het gehele lichaam inclusief gezicht.
  • Dansage technieken in combinatie met triggerpoint massage.
  • Danstherapie: dans en beweging ter stimulering van persoonlijke bewustwording en groei
  • Verbinding maken en flow creëren in je massage

We streven ernaar om inhoudelijk kwalitatieve en vernieuwende lesstof over te brengen, professioneel te begeleiden en persoonlijke aandacht te bieden.

Lees hier onze missie en visie

Duur en opzet

De training zal 7 dagen duren waar in je o.v.b. om de week les krijgt van Julien Patterson, massagetherapeut, docent en oprichter van Dansage. De les danstherapie wordt gegeven door een gastdocent. Tijdens de massage trainingen zullen theorie en praktijk zich afwisselen. Tijdens de praktijktrainingen zullen studenten elkaar masseren. Op deze manier leer je massages te geven, maar weet je ook hoe het is om een massage te ontvangen en technieken te voelen. Trainingsdagen duren van 10.00 – 16.30. Je zal deelnemen in een groep van maximaal tien studenten. We kiezen bewust voor kleine groepen zodat jij als student voldoende aandacht krijgt en je zo nog beter kan ontwikkelen als masseur. Je zal gedurende de trainingsdagen persoonlijke feedback en tips krijgen aangezien we hier tijd en ruimte voor creëren met een kleine groep.

Lesmateriaal

Voor de training maken we gebruik van online massage video’s gemaakt door Dansage ter ondersteuning van het geleerde in de praktijktraining.

Kosten

De kosten van de training bedraagt €895,- (termijnbetaling in overleg). Inclusief in dit bedrag: 7 trainingsdagen, video’s, materiaalgebruik tijdens trainingsdagen (handdoeken, overtrek, olie) en catering tijdens trainingsdagen. Tip: studiekosten zijn gedeeltelijk aftrekbaar bij je persoonlijke belastingaangifte. Lees hier wat voor jou toepasbaar is.

Bij zakelijke facturering zal er 21% btw in rekening worden gebracht. 

Data

Startdatum is in 2024 (exacte startdatum volgt).

Locatie

De lesdagen zullen plaatsvinden centraal in Nederland namelijk in Utrecht: Dansage Studio op het Zwarte Woud 216 in Utrecht. Je kan voor de deur vrij parkeren en de locatie is ook gemakkelijk met de fiets of het openbaar vervoer te bereiken.

Contact 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en we nodigen je graag uit voor een gesprek om al je vragen te beantwoorden.

AANMELDFORMULIER