Ibiza Dansreis

Dansage organiseert de Ibiza Dansreis waar dans, beweging, muziek, massage en innerlijke rust samengaan met een heerlijke vakantie. Alle ingrediënten voor een totale beleving!

Voor wie

De Ibiza Dansreis is voor iedereen die een vakantie wil combineren met dans en beweging. Dans, massage, healthy food, een rustgevende locatie en het magische eiland zullen voor deze unieke ervaring zorgen. Er is plek voor maximaal 10 personen.

Wat kan je verwachten

Je verblijft zes dagen in een typische Ibicenco Finca met een mooie tuin en zwembad. Drie ochtenden worden ingevuld met danslessen en beweging. Optioneel gaan we één ochtend met een professionele gids al wandelend op pad langs de kust en/of in het binnenland van dit bijzondere eiland. Elke ochtend en middag serveren we heerlijke, gezonde maaltijden. In de middag heb je de vrijheid om het eiland te verkennen. Gedurende de Ibiza Dansreis kan je massages bij Julien Patterson boeken.

De Ibiza Dansreis is inclusief*:

5 x overnachting
1 x welkomstdiner
4 x licht ontbijt en 1 x uitgebreid ontbijt op dag van vertrek
3 x danslessen en beweging in de ochtend
1 x ochtendwandeling langs verborgen Ibiza parels met professionele gids (optioneel)
4 x uitgebreide lunch inclusief een afscheidslunch

* exclusief vliegticket, autohuur en bovengenoemde massages.

Data:

  • Met een eigen gevormde groep (minimaal 6 personen) kan je de Ibiza Dansreis ervaren. Laat het ons weten. Dan regelen we dit graag voor je!

Yvonne (deelnemer 2018): “Wat een bijzondere ervaring is dit geweest. Ik geniet er nog steeds van. Het was de eerste keer in een hele lange tijd dat ik echt dagen aan één stuk me ontspannen heb gevoeld en van ieder moment heb genoten. Katrien en Julien, nogmaals bedankt voor de unieke, bijzondere ervaring. Ik zal dit de rest van mijn leven nooit meer vergeten en bedank jullie dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.”

Henriette (deelnemer 2017): ” Afgelopen week zo ontzettend genoten van een heerlijke week op Ibiza. Daar deel uit mogen maken van een super leuke groep. Relaxte sfeer, rust, mooie omgeving, muziek, dans, massage, en geweldige maaltijden. Nogmaals complimenten voor Julien en de dames.”