Julien Patterson

” Het menselijk lichaam fascineert me. Alle facetten van zowel het lichaam als de geest zijn met elkaar verbonden en vormen een fantastisch en indrukwekkend geheel. Massage betekent voor mij verbinden, aandacht en aanraken. Je maakt contact met degene die gemasseerd wordt en nog belangrijker, diegene maakt contact met zichzelf. Een moment van bewustwording.”

Julien is eigenaar en oprichter van Dansage. Hij geeft alle massages die in de Dansage studio gegeven worden. 

Janneke van Laar

” Me onderdompelen in een donkere filmzaal doe ik graag en vaak, ook voor mijn professionele bestaan. Voor mij is een holistische massage ondergaan en geven een soortgelijke ervaring: de heerlijkheid om gedurende lange tijd onafgebroken en onafgeleid op reis te gaan. Je overstijgt de dagelijkse realiteit en al je zintuigen worden op scherp gesteld. En, niet onbelangrijk, je voelt het lichaam dat je elke dag meeneemt in je leven en zo nodig hebt, en welke nog wel eens vergeten wordt door het vaak drukke hoofd en dito bestaan. Een ervaring die ik graag deel.”

Janneke geeft de Dansage wellness massage, de Dansage relax massage, de ontspanning massage en de mama massage.