Dansage op jouw event

Dansage staat geregeld op beurzen en events. Hier geven we diverse workshops, demonstraties en stoelmassage sessies. Ook geven wij massages op locatie om medewerkers een moment van volledige ontspanning te geven. 

Stoelmassage voor bedrijven

Steeds meer mensen werken langdurig achter de laptop in dezelfde houding. Het gevolg hiervan kan zijn dat de spieren stram en pijnlijk aanvoelen. Dit kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, RSI en CANS (Complaints of Arm, Neck and/or Shoulder).

Dansage verzorgt stoelmassages die een preventieve werking hebben bij spanning als gevolg van bijvoorbeeld stress en een niet optimale werkhouding. De doorbloeding  wordt hierbij gestimuleerd. De massage is verkwikkend zorgt tevens voor nieuwe energie!

Voor bedrijfsmassages zijn we o.a. maandelijks actief bij een kinderdagverblijf in Utrecht. In het festivalseizoen zijn we op diverse locaties werkzaam, zoals het Wonderfeel klassiek muziek festival, het World Minimal Music Festival en het Bevrijdingsfestival.

Silent Dansage 

Naast Dansage bieden wij ook Silent Dansage aan. Tijdens de SIlent Dansage massages maken we gebruik van koptelefoons. De masseur en de gemasseerde horen dezelfde muziek en zijn geheel afgesloten van omgevingsgeluid. Dit resulteert in een intensere beleving van de massage. Massage en muziek komen door het gebruik van koptelefoons nog dichter bij elkaar. Lees hier meer over Silent Dansage op jouw event.