Dansage Zwangerschapsmassage: Dé Zwangerschapsmassage in Utrecht!

Dé zwangerschapsmassage voor de aanstaande moeder waarbij massage en muziek samensmelten. De muziek wordt vertaald naar vloeiende massagebewegingen, waardoor de muziek voelbaar wordt. Meerdere zintuigen worden geraakt wat zorgt voor een diepe ontspanning en nieuwe energie! Door deze diepere ontspanning kom je nog meer in contact met je kindje. Tijdens deze wordt er o.a. gebruik gemaakt van rustgevende klassieke muziek.

Jouw wensen en behoeften

De Dansage zwangerschapsmassage zal aangepast worden naar jouw specifieke wensen en behoeften. Er wordt rekening gehouden met specifieke klachten zoals bekkeninstabiliteit, vochtophoping in de benen en armen, klachten in de onderrug,   en klachten rondom de schouderbladen. De massage werkt kalmerend en verlicht de mogelijke pijn.

Zwangerschapsmassage op speciale massagetafel met buikuitsparing 

De Dansage zwangerschapsmassage wordt gegeven op een zwangerschapsmassagetafel met borst- en buikuitsparing, waardoor je comfortabel op je buik kunt liggen. Het is ook mogelijk om jouw zwangerschapsmassage in zijligging te boeken. Je ligt dan in de stabiele zijligging en je wordt goed ondersteund door kussens en handdoeken.

Zwangerschapsmassage vanaf 12 weken 

Wij bieden de ZwangerschapsDansage aan vanaf 12 weken. In principe kan er tot aan de bevalling gemasseerd worden als er geen complicaties zijn.

Neem je partner mee

Mocht je je prettiger voelen bij de aanwezigheid van je partner of een vriend(in), neem gerust iemand mee.

Zwangerschapsmassage aan huis in regio Utrecht

Als je minder mobiel bent tijdens je zwangerschap en je woont in de regio Utrecht, dan kan de zwangerschapsmassage ook aan huis gegeven worden. Vraag naar de voorwaarden.

Samenwerking

Wij werken samen met verloskundigenpraktijk Doula in Utrecht en Duurzaam Zwanger: “Alles wat hoort bij een duurzame zwangerschap”

Boek jouw Dansage Zwangerschapsmassage

Je kunt online jouw zwangerschapsmassage reserveren of  deze massage als cadeau geven aan de aanstaande moeder.

De zwangerschapsmassages worden gegeven in de Dansage Studio, Zwarte Woud 216 in Utrecht.

MassageKosten
Dansage Zwangerschapsmassage
60 min
€ 70,-
Dansage Zwangerschapsmassage
75 min
€ 83,-