Julien Fusion Dansles

Even uit het hoofd en in je lijf! Om de week op maandagavond geeft Julien Patterson de Julien Fusion dansles waarin je heerlijk kan dansen op fijne beats. De lessen worden gegeven in Dansage Studio in Utrecht, Lunetten.

Tijdens deze dansles combineert Julien verschillende dansstijlen zoals afro bewegingen, funky house en streetdance. De choreografieën die je aanleert zijn energiek, dynamisch en je kunt elke les instromen. Julien neemt je stap voor stap mee zodat je aan het einde van de dansles een hele choreografie kan dansen. Tijdens de dansles wordt er ook gewerkt aan spierversterking en conditie. Van begin tot eind ben je in beweging. Kortom een heerlijke dans workout!

Julien Patterson

Julien Patterson is de oprichter van Dansage: “Dans en mensen in beweging brengen, dat zijn mijn passies”. Julien heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het geven van dansworkshops, danslessen en groepslessen, energizers en bewegingsworkshops voor particulieren en bedrijven. Julien: “Dansen is bevrijdend, het geeft je nieuwe energie en het maakt je hoofd leeg! Even uit het hoofd en in je lijf”

Dans je om de week mee in onze danslessen? Wees welkom! Meld je aan.

Locatie: Dansage Studio, Zwarte Woud 216, Utrecht

Dag: Maandag om de week

Tijd: 20.00 – 21.00

Antal deelnemers: maximaal 10 per dansles. Is een les vol? Meld je aan voor de reservelijst.

Je kan gratis voor de deur parkeren en het is 5 minuten lopen vanaf station Utrecht Lunetten.
KOSTEN
Maandabonnement€28,-
5 rittenkaart (4 maanden geldig)€80,-
Losse dansles€18,-