Julien Fusion Dansles

UPDATE: De dansles van 17 augustus is vol. Woensdag 19 augustus is er een extra les van 20.00 – 21.00. Meld je hiervoor aan onderaan de pagina.

Vanaf maandag 17 augustus en woensdag 19 augustus gaan we weer dansen! Dans je mee? Meld je dan aan.

Even uit het hoofd en in je lijf! Elke maandagavond geeft Julien Patterson de Julien Fusion dansles waarin je heerlijk kan dansen op fijne beats. De lessen worden gegeven in Dansage Studio in Utrecht, Lunetten.

Tijdens deze dansles combineert Julien verschillende dansstijlen zoals afro bewegingen, funky house en streetdance. De choregrafieën die je aanleert zijn energiek, dynamisch en je kunt elke les instromen. Julien neemt je stap voor stap mee zodat je aan het einde van de dansles een hele choreografie kan dansen. Tijdens de dansles wordt er ook gewerkt aan spierversterking en conditie. Van begin tot eind ben je in beweging. Kortom een heerlijke dans workout!

Julien Patterson

Julien Patterson is de oprichter van Dansage: “Dans en mensen in beweging brengen, dat zijn mijn passies”. Julien heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het geven van dansworkshops, danslessen en groepslessen, energizers en bewegingsworkshops voor particulieren en bedrijven. Julien: “Dansen is bevrijdend, het geeft je nieuwe energie en het maakt je hoofd leeg! Even uit het hoofd en in je lijf”

Dans je wekelijks mee in onze danslessen? Wees welkom! Meld je aan.

Praktisch

Tijden:

  • elke maandagavond van 20.00 – 21.00
  • en om de week op woensdagavond van 20.00 – 21.00

Locatie: Dansage Studio, Zwarte Woud 216, Utrecht

Je kan gratis voor de deur parkeren en het is 5 minuten lopen vanaf station Utrecht Lunetten.

Aantal deelnemers: maximaal 14 per dansles.

KOSTEN
Losse dansles€14,-
4 weken abonnement*
1 dansles per twee weken
€26,-
4 weken abonnement*
1 dansles per week
€50,-

* abonnementen zijn opzegbaar per 4 weken