Julien Fusion Dansles

Even uit het hoofd en in je lijf! Vier keer per jaar geeft Julien Patterson de Julien Fusion dansles waarin je heerlijk kan dansen op fijne beats. De lessen worden gegeven in Dansage Studio in Utrecht, Lunetten.

Tijdens deze dansles combineert Julien verschillende dansstijlen zoals afro bewegingen, funky house en streetdance. De choreografieën die je aanleert zijn energiek en dynamisch. Julien neemt je stap voor stap mee zodat je aan het einde van de dansles een hele choreografie kan dansen. Tijdens de dansles wordt er ook gewerkt aan spierversterking en conditie. Van begin tot eind ben je in beweging. Kortom een heerlijke dans workout!

Julien Patterson

Julien Patterson is de oprichter van Dansage: “Dans en mensen in beweging brengen, dat zijn mijn passies”. Julien heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het geven van dansworkshops, danslessen en groepslessen, energizers en bewegingsworkshops voor particulieren en bedrijven. Julien: “Dansen is bevrijdend, het geeft je nieuwe energie en het maakt je hoofd leeg! Even uit het hoofd en in je lijf”

Dans je mee? Wees welkom! Meld je aan.

Locatie: Dansage Studio, Zwarte Woud 216, Utrecht. Je kan gratis voor de deur parkeren en het is 5 minuten lopen vanaf station Utrecht Lunetten.

Data: Maandag 24 april,  3 juni,  2 oktober,  8 januari (2024)

Tijd: 20.00 – 21.00

Antal deelnemers: maximaal 13 per dansles. Is een les vol? Meld je aan voor de reservelijst.

KOSTEN
Losse dansles€15,-