Dansage Cursusmodules

Je doorloopt het Dansage cursustraject in onderstaande volgorde:

 1. Practitioner 1 cursus – één dag
 2. Practitioner 2 cursus – twee dagen
 3. Practitioner 3 cursus – twee dagen
Door de opeenvolgende cursusmodules leer je stapsgewijs de Dansage techniek en de Dansage flow voor de massagetafel.  We werken met maximaal 10 cursisten, zodat we iedereen ruim voldoende aandacht en begeleiding kunnen geven. Na afloop van elke cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Dansage in jouw praktijk

Na het volgen van alle Practitioner cursusmodules ben je in staat om hetgeen wat je geleerd hebt te integreren in je massages. Maar wil je Dansage aanbieden als naam in je praktijk? Dat kan voor een jaarlijkse vergoeding. Je krijgt ook een Dansage logo en tekst die je op je website kan plaatsen. Wil je meer informatie over het inzetten van Dansage in jouw praktijk? Neem dan contact met ons op via info@dansage.nl

Dansage Terugkomdag

Heb je meerdere Dansage cursusmodules gevolgd en zou je je technieken graag weer willen opfrissen? Doe dan mee met de eerstvolgende Dansage terugkomdag ! Lees hier meer wat je kan verwachten tijdens deze dag.

Inhoud per cursusmodule:

Tijdens de Practitioner 1 Cursus wordt ruimschoots aandacht besteed aan de basic Forearm techniek (onderarm). De focus ligt op de rug, nek en schouderspieren. We combineren tijdens deze cursus verschillende onderarm technieken.

De duur van deze cursus is één dag. Affiniteit met massage of een opleiding hierin hebben gevolgd is een pré.

Het programma van de Practitioner 1 cursus bestaat uit de volgende elementen:

    • Forearm (onderarm) technieken voor de rug, nek en schouders
    • Lichaamshouding tijdens de massage
    • Dansage dynamiek
    • Combinaties onderarm technieken