Massage Opleiding én nieuwe cursussen!

OPLEIDING TOT MASSAGE PROFESSIONAL

” Leer masseren met Flow en Aandacht “
Sinds januari 2018 kan je bij Dansage naast cursussen en trainingen nu ook een volwaardige opleiding tot masseur volgen. In negen maanden (19 lesdagen) leer je de basis van masseren en ontwikkel je je eigen stijl. Naast anatomie, fysiologie en massagetechnieken leer je over de gehele werking van het lichaam en de geest. Je gaat aan de slag met triggerpoints en komt meer te weten over het ondernemerschap. Daarnaast leer je verbinden en flow te creëren in je massage. Ook krijg je les in de bijzondere massagestijl: Dansage.
We streven ernaar om jou als student inhoudelijk kwalitatieve en vernieuwende lesstof over te brengen, professioneel te begeleiden en persoonlijke aandacht te bieden.
 
Interesse in de opleiding? Neem contact met ons op en we beantwoorden graag jouw vragen. Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen.

LEER MASSEREN MET ONDERARMTECHNIEKEN

De Forearm stoelmassage cursus is een uitbreiding en verdiepingcursus voor (stoel)masseurs. In tegenstelling tot een traditionele stoelmassage cursus werk je tijdens deze cursus voornamelijk  met massageolie.

De Forearm stoelmassage cursus bestaat uit twee modules van ieder twee dagen: Basic en Advanced.
De Forearm stoelmassage Basic cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Werken met je onderarmen
  • Basis onderarmtechniek voor stoelmassage (ontspanning rug, nek, schouders)
  • Werken aan je massageflow voor stoelmassage
  • Forearm dynamiek en integratie (inclusief voetenwerk en houding)

De zwangerschap is een bijzonder periode voor een moeder. Er gebeurt veel in het lijf en enige verlichting tijdens deze intensieve periode is zeer welkom. Een zwangerschapsmassage kan helpen mogelijke pijn te verlichten. Daarnaast kan een zwangerschapsmassage ook op emotioneel gebied positief werken door rust te bieden en door de moeder nog meer in contact te brengen met haar kindje.

Tijdens deze zwangerschapsmassage cursus leer je om op een verantwoordelijk manier een zwangerschapsmassage te geven. Je komt meer te weten over de veranderingen in het lijf wanneer een vrouw zwanger is en hoe om te gaan met contra-indicaties. Je maakt nieuwe massagetechnieken eigen en geeft aandacht aan de aanraking en eventuele klachtgebieden.

De zwangerschapsmassage cursus bestaat uit vier, losstaande, modules:
  • Module 1 Zijligging – 31 mei     
  • Module 2 Zijligging klachtgericht – 7 juni
  • Module 3 Buikligging – 21 juni
  • Module 4 Buikligging flow en combinaties – 28 juni
Van zondag 13 t/m vrijdag 18 mei kan jij de Dansage cursus op Ibiza volgen! Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar.

Tijdens de Dansage cursus op Ibiza combineer je de Practitioner I cursusmodule met een heerlijke vakantie op het mooie en rustgevende eiland Ibiza. Tijdens deze week leer je massage (onderarm) technieken, flow creëren in je massage, massagecombinaties maken en werk je aan je voetenwerk en houding. Voeg hier dans, muziek, massages, heerlijk eten, mooie stranden, natuur en tijd voor jezelf aan toe en jouw verwen week is compleet.

Lees hier meer details over deze bijzonder week en meld je aan! In het najaar kan je van 10 t/m 15 oktober met ons mee naar Ibiza. 

Charlotte (cursist 2017): ” Het waren topdagen! Aan iedereen die overweegt mee te gaan: DOEN! Een prachtige combinatie van muziek, dans, massage, heeeerlijk eten, verwend worden en daar bovenop mooi weer, prachtige locatie en mooie mensen! En alles tot in de puntjes geregeld. Echt geweldig was het! “
Dansage is een unieke massagestijl die zorgt voor een diepe ontspanning en een intensieve beleving waardoor je echt even helemaal uit je hoofd gaat. Door het volgen van meerdere Dansage modules kan je deze techniek en stijl eigen maken.

In de eerst module leer je nieuwe onderarmtechnieken voor de rug, nek en schouders, je leert optimaal te werken met je lichaam en je leert hoe je dynamiek en flow in je massage kan creëren. We nodigen je uit om tijdens deze dag open te staan voor nieuwe ervaringen, manier van masseren en om technieken en flow eigen te maken die een extra toevoeging kunnen zijn in je massages. 

Maak kennis met Dansage tijdens de eerstvolgende introductiecursus op zondag 29 april.