Licentienemers Dansage 

Naast het Dansage cursusprogramma voor professionals bieden wij Dansage trainingen aan voor de spa- en wellnessbranche. Hieronder vallen o.a. spa’s, sauna’s en massagepraktijken. In overleg met de desbetreffende spa of praktijk geven wij trainingen aan masseurs om de Dansage te geven binnen het bedrijf waar zij werkzaam zijn. De trainingen worden gegeven door Julien Patterson.

De trainingen worden aangeboden voor:

 • Dansage gehele lichaamsmassage tot 60 minuten massage
 • Dansage achterzijde van het lichaam tot 45 minuten massage

Waarom kies je voor Dansage in jouw spa of praktijk

Het Dansage concept is uniek. Dansage combineert massage, muziek en beweging in een bijzondere en vernieuwende massagestijl. De masseurs worden getraind om met hun onderarmen de Dansage techniek eigen te maken. De flow van Dansage maakt het verschil. De masseur is in staat om diverse massage combinaties uit te oefenen. Hierbij zijn de muziek, houding en de dynamiek van de massage essentieel.

Wat voel je

De flow! Je voelt de intense aanraking die wordt gevoed door de tonen en het ritme van de muziek. Als masseur ben je in staat om deze tonen, het ritme en de dynamiek van de muziek over te brengen op het lichaam. Door de Dansage onderarmtechniek en vloeiende aanraking beleef je de muziek wat zorgt voor een nog diepere ontspanning.

Muziek is emotie, massage is aanraking! “Dansage, een minivakantie voor lichaam en geest”

Dansage connects massage with music

De Dansage beleving kun je op verschillende muziekstijlen ervaren. Wij geven de voorkeur aan klassieke (film) en minimal music.

 • Minimal Music

  eigentijdse minimalistische muziek

 • Classical music sounds

  klassieke (film) muziek

 • Movie sounds

  soundtracks van films

 • Piano Sounds

  piano muziek