Licentie Silent Dansage – Massage met koptelefoons

Silent Dansage is een unieke massagestijl, waarbij massage en muziek samensmelten. Tijdens deze massage maken we gebruik van koptelefoons. De masseur en de gemasseerde horen dezelfde muziek en zijn geheel afgesloten van omgevingsgeluid. Dit resulteert in een intensere beleving van de massage. Massage en muziek komen door het gebruik van koptelefoons nog dichter bij elkaar en afgesloten van omgevingsgeluid komt de muziek nog meer bij je binnen. Kortom een unieke beleving.

Silent Dansage is een geregistreerd(e) merknaam onder registratienummer 1026438 en gedeponeerd concept/idee geregistreerd onder I-Depot merkenregisternummer 105672 bij het Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendommen. Dit houdt in dat alleen Julien Patterson h.o.d.n. OnMyWay, gerechtigd is Silent Dansage, en dus ook massages met koptelefoons uit te voeren, tenzij wij toestemming geven.

En dit doen wij!  Met een Licentie Silent Dansage kan ook jij stoelmassages geven met koptelefoons.

Silent Dansage iets voor jou?

Het Silent Dansage concept is uniek. Het biedt jou als masseur de mogelijkheid om iets extra’s aan te bieden in je praktijk, bij bedrijven of op evenementen. Door het gebruik van koptelefoons wordt degene die je masseert afgesloten van omgevingsgeluid. De massage is zowel ontspannend als verkwikkend. Je haalt dus nog meer uit je massagesessies!

Ook de technieken en de flow die je creëert helpen hierbij. Je leert in eerste instantie onderarm technieken die verlichting geven bij lage rugklachten en spanning in het nek en schoudergebied. De onderarm technieken ontlasten ook je handen als masseur wat erg fijn is als je veel masseert. Wat je nog meer leert is de flow, houding en hoe te werken met koptelefoons.

Licentie traject

Het licentie traject ziet er als volgt uit:

  1. Forearm Stoelmassage cursusEerst volg je de 2-daagse Forearm Stoelmassage cursus. Je leert o.a. onderarm technieken over de kleding heen. Je werkt voornamelijk met olie en leert specifieke onderarm technieken voor de rug, nek en schouderspieren. De onderarm technieken werken zeer ontspannend bij o.a. lage rugklachten en vastzittende spieren rondom de nek en schouders. Ook helpen de technieken je om je handen te ontlasten. Naast de onderarm technieken leer je op een verantwoordelijke manier je handpalmen en duimen in te zetten. Na deze cursus kan je starten met de licentie training.
  2. Licentie training: De licentie training is een 1-daagse training. Tijdens deze training herhalen we de eerder geleerde onderarm technieken van de Forearm Stoelmassage cursus en breiden we deze uit. Je gaat massagecombinaties maken en we werken nog meer aan je houding.
  3. 1-jarige licentie: Wanneer je de licentie training positief hebt afgerond ontvang je een licentie overeenkomst en mag je aan de slag met Silent Dansage. De licentie overeenkomst die je met Dansage aangaat is 1 jaar geldig na ondertekening. Na 1 jaar heb je de mogelijkheid om je licentie te verlengen. Bij verlenging zal je ook weer een 1-daagse training volgen. Wat zit er nog meer in de licentie:
    • Merknaam: je mag de merknaam en het logo Silent Dansage vermelden op je site.
    • Koptelefoons: je ontvangt 2 x kwalitatieve koptelefoons.
    • Banner: je ontvangt een banner van Silent Dansage die je tijdens je opdrachten, waar je Silent Dansage geeft, zal neerzetten.

Er wordt enkel een licentie afgegeven na het afronden van de Forearm Stoelmassage cursus en licentie training. Het is niet toegestaan om de naam en het concept Silent Dansage te gebruiken na de Forearm Stoelmassage cursus of om (stoel)massages te geven met koptelefoons tenzij het Silent Dansage Licentie traject positief is afgerond.